Trevligt ihågkomna burkar – och människor!

IMG_0124    012

Så var det dags för plåtburksbyte igen! Bytte dem till midsommar! Och så några somriga brickor!

Funderar på om någon mer gör så – byter burkar efter årstid och olika slags högtider, menar jag. Det fina med att byta är att man kan ha ganska många. Än om man bara skulle haft dem som står framme hela tiden. Och så glömmer man bort en del ibland, Så att de känns som lite nya då man plockar fram dem igen. Eller kanske ska man säga trevligt ihågkomna!

Så där kan det vara med människor man inte sett på ett tag. Kanske var det inte så att man inte riktigt glömt dem. Men man har inte tänkt på dem på länge. Och så blir det så trevligt när man möter dem. Mycket mer än då man plockar fram plåtburkar ur skåpet – förstås!

För det var väl ingen som trodde att jag jämförde plåtburkar med människor? För det var nu knappast min avsikt!

IMG_2154          IMG_1961

   IMG_0243

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor