Romantic Garden!

IMG_2302IMG_2272 

Det här med blomlådor! Först köpte vi marguriter och planterade ner dem så fint! Och sen så köpte vi tusenskönor – och det blev ännu finare! IMG_2296  Sen så vissnade tusenskönorna ner. Om nu deras tid var ute, eller om det var för att de torkade upp, när vi reste bort några dagar. Borta är de i varje fall (ja, resterna står i ett hörn av trädgården, de sägs ju vara perenna. Kanske de många fröna gror i varje fall?) Kvar återstår marguriterna. Eller i varje fall gjorde! 024

För nu mår de inte så jättebra de heller längre…  Kanske är det så här – att blomlådeblommor inte står sig så länge. Fast ett bra tag så var de ju fina – jättefina! Och den tiden får man ju vara glad för! Kanske kan vi få tag på något nytt att plantera ner i lådorna, och tacka marguriterna för den tid som varit?

Tills vidare har jag köpt en ”romantisk trädgård” och placerat framför. Så att det vissna kommer i lite skymundan – och hoppas på att den romantiska trädgården varar ett tag. Den salufördes förresten på engelska – ”romantic garden”… Varför den nu hette så? Det kan man ju undra… IMG_3119 IMG_3116 Men jag hoppas som sagt att den är fin ett tag till – helst ett ganska långt sådant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor