Avverkat!

IMG_3537 Så stora och vackra stod de där nyss! Och nu ligger de här – avverkade. Och jag kan inte låta bli att undra vad ska det bli av dem? Och jag hoppas, hoppas så innerligt att de ska bli till nytta! Men det lär jag nog aldrig få veta! Men visst brukar det väl bli så?

Tänker lite att det kanske är så, när vi gör saker vi tycker om och träffar människor som vi bor långt borta ifrån och sällan träffar. När det är konferens och så (det var så nu i helgen). Att när sen konferensen är slut och alla har åkt åt olika håll, och man står där kvar med sin saknad – Då finns det ändå sådant kvar som är bra, och som är till nytta för kommande dagar.

Jodå, jag märker själv att bilden haltar lite, Men jag tycker om att tänka så – ändå! IMG_3496

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor