Något att servera…

Att ha något att servera…

Det här med att laga mat! Det är väl inte så att jag alltid tycker det är jättekul! Men ändå – det är som trevligt att stå där vid spisen och laga något till familjen. Eller till  gästerna, om man har bjudning. Att ha något gott att servera…

IMG_2837

Och lite så är det ju när man skriver något också. Kanske mest om det är någon artikel som ska publiceras. Men också när man bara skriver ner tankar och åsikter på fb eller någon hälsning på ett vykort. Kanske i ett blogginlägg? IMG_1494

Och egentligen är det ju också lite så när man pratar med varandra. Att det ska vara lite djup och mening, något att ”servera”. Man skulle kanske tänka på det lite oftare. Fast samtidigt – ibland behövs det ju bara som lite ”mellis” eller enkelt fika. Det som hjälper oss en bit framåt – tills det blir dags för middag! Kanske rent utav en god och nyttig frukt, om ni förstår hur jag menar! 

IMG_3079

Så – nu blev det lite serveringstankar – mest kanske bara som ett enkelt fika!

IMG_1506 IMG_2133

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor