Det här med dinon…

IMG_2685 001

Den har varit med ett tag nu – Parasaurolophusen! Men förutom ett gästspel på Nolia har den mest stått i samma vildvins-vrå ute på gården.

IMG_3602 IMG_3742

Nu sägs den dock vara på väg upp på taket – hur nu det ska bli! Tror att det händer i detta nu, faktiskt…. Med sin trogne följeslagare Spinosaurusen – som på nå´t sätt alltid hänger efter. Jo, jag vet – vildvinets blad är borta, finns nu knappast kvar på marken längre. Det ser kalt och tråkigt ut, vid en jämförelse – och knappast är det bättre uppe på taket… IMG_3745 

Fast bättre utsikt är det förstås! Och jag lovar – det är inte jag som hittat på alltihopa. Jag ”råkar# bara bo på samma ställe. Och det har jag som egentligen inget emot. Fast vad jag tycker om allt det här med alla dinon – det vet jag som egentligen inte. Får väl vara glad att bara några få stannat kvar här på gården. De andra är på förvaring någonstans. Och så en liten på hjul – som ofast står ivägen. Inomhus!  IMG_3210 cropped-IMG_3609.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor