Loppis igen…

Jag gick på Nolia- loppis idag igen! Alltid lite kul! Och det var det flera som tyckte. Fastän jag (avsiktligt) kom en timme efter öppningsdags, så var det lång kö. Som dessutom inte rörde på sig! Så – jag gick en sväng i parken i bästa oktobervädret. Efter cirka halvtimmen var det fortfarande kö. Men nu rörde den på sig, så jag gav det hela en chans…

Efter ett tag kom syster och svåger. Och då köpte syster och jag en textil-låda som vi delade på – billigt. Vi är bra på såna lådor. Det bästa med dem är just när man kommer hem och kollar vad som finns i dem. Sen delar vi upp vad var och en vill ha. Och resten – ja, det finns alltid någon annan som vill ha, PMU eller annan second hand om inte annat. 

Sen köpte jag mest lite småsaker, men bara sånt som jag riktigt tycker om. Och så några böcker. Bl a ”Konsten att vara snäll” av Stefan Einhorn. Den har jag så länge tänkt låna på biblan och läsa, men har som aldrig riktigt blivit av. Nu fick jag ett nytt, fint exemplar för 2 kr!

Den och några av sakerna syns på bilden längst upp. Ett par dukar från textil-lådan ligger längst ner. Men det är bara en liten del av allt som den rymde. Där fanns mycket, mycket mera… IMG_3779 IMG_3777IMG_3778 IMG_3775 IMG_3774

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor