Tyllgardiner till advent!

Trodde inte jag tyckte om tyllgardiner! Tills jag fick med ett par prickiga i en textil-låda på loppis. Pricknörd som jag är har jag satt upp dem.

Jag blev lite nöjd, fast de ser lite bleka ut, även då den bleka novembersolen lyser. Fast snart är det advent och då kan man ju förbättra med vackra glitterslingor. Tror faktist jag ska göra det. Fast egentligen är kanske tyllgardiner sådant man sätter upp till sommaren. Skira sommar gardiner, brukar det ju heta! Men säg värför måste man göra som alla andra?

Vi har för övrigt bara en julgardin. Den har jag också köpt på loppis, och den tycker jag riktigt mycket om. Men den får vänta en vecka till, då det är Första Advent! Så det får bli en liten glimt av den, från ett foto från förra året. Lite olika är de ju förstås. Tur de inte ska hänga i samma rum. Inte ens på samma våning faktisk, och tur är väl kanske det!  Och sommargardinen till höger? Jo, den ska bytas ut om en vecka! (Sitter i köket där julgardinen ska upp…)

IMG_0312 IMG_1484

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor