Att vänta på Advent!

Har inte adventat så mycket än, inte ens längtat. Det sistnämnda beror nog på att jag inte släppt fram de längtans tankarna än. Men nu börjar jag så smått adventa i tankarna..

Lådorna står framme och julburkarna ligger diskade i köket. Bilden är lite lurig – den är från förra Advent. Just de burkarna är inköpta i Toronto, det kan man nästan förstå även om man inte vetat, då man ser kardinalerna. Men vi har flera burkar, många fler…

Jodå, jag vet att många adventat för länge sedan, och att nog väldigt många gör det ikväll. Men jag väntar till imorgon jag! Nåja, jag plockar väl in ett par bilder då, det blir ju inte riktigt i verkligheten. Bara liite mer än i tankarna… Men imorgon – då ska det adventas så det står härliga till! 

IMG_0349 IMG_0323

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor