Det här med julpynt…

IMG_0262 IMG_0258

Varje gång jag plockar ner efter julen så tänker jag, att nästa år ska jag inte plocka upp lika mycket. Men sen på något märkligt sätt så kommer det upp, den ena saken efter den andra. Allteftersom…

Men än har jag inte plockat upp och satt upp riktigt allt, så kanske jag lämnar kvar en del i lådor och korgar. Vi får väl se, snart är ju julen faktiskt här. Men jag vet så väl att jag sen inte riktigt kan låta bli att sätta upp lite till och lite till…

Sen är det ju inte så farligt att plocka ner det heller. Det är ganska trivsamt att ordna ner det i sina små lådor och sen ner i de stora lådorna. Nästan som att lägga pussel att allt ska få plats! Helst ska det vara samma smålådor också, från år till år. Och helst gammaldags och charmiga. Både så att man minns och så för trevnadens och alla minnenas skull.

Men dit är det långt, Nu är det att sätta upp som gäller… Och hoppas att också familjen gillar det. För det är ju inte bara jag som ska trivas! IMG_0338 IMG_0247

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor