Frostens vackra språk…

IMG_4012 IMG_4010

Mellan regntunga dagar målar frosten sina tavlor – därhelst den har chans, innan vi skrapar bort dess skönhet.

Glada för kamerans möjlighet att bevara, delar vi våra bilder med vår omvärld. Liksom den att solen stiger upp var dag bakom hustaken.Vad spelar väl regntunga dagar för roll, när dess verklighet ligger kvar bakom molnen.

Och just på Annandagens förmiddag, nästan precis kl 11, såg jag det ske – och jag gladdes. Också över barken och laven, som plötsligt framträdde så vackert där på stammen, en stam som jag ofta bara gått förbi. Men som nu, lite lågmält talade ut sin skönhet – och jag var uppmärksam nog att lyssna….

Det slår mig – att mycken skönhet nog ofta går oss förbi!

soluppgång IMG_4017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor