Guds Nåd är ny…

Guds Nåd är ny varje morgon! Har tagit citatet från Bibeln och skrivit upp det här på blädderblockets plats, för att påminna mig.

Blev lite trött på det här med att riva datumblad. Man vet ju som ändå vilken dag det är. En almanackas förtjänst är ju som mera att se en bit framåt, för att överblicka hur landet, jag menar dagarna ligger. Så – en extra påminnelse om att det är just den dagens datum känns inte så relevant. Inte på långa vägar som det här med Guds Nåd!

Och så här på årets sista dag tänker jag – att om Guds Nåd är ny varje morgon, så bör det ju betyda att den är också är ny varje nytt år! Känns bra att tänka på, att be om och att ta till sig. Såväl som vid nya mornar som vid nya år…

IMG_4058 IMG_4055

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor