Räven har snart raskat klart…

IMG_4184 IMG_4183

Funderar på att byta ut kökets vintertavlor och bilder. För snart så har väl räven raskat klart – även om han inte raskar över isen här, utan i skogen. Egentligen är den med räven en plansch. Och den med hästen, bara en inramad plansch. Med en ovanligt torr och tråkig text. ”Pålle ska spännas för” står det! Men jag gillar som tavlan ändå, med sin gammaldags charm. Och varje år någon gång i advent, så kommer de upp på köksväggen.

Men nu känns det som om Pålle ska spännas av och bytas ut mot något annat. Visst är det fortfarande snö och vinter och bara februari. Men det känns lite så ändå! Funderar lite på vad…

…Där häst-tavlan sitter är påskens höns-tavle-plats, men det är kanske lite för tidigt. IMG_1052 Visserligen finns det ju höns mer än vid påsk, men den är kanske lite väl vårbetonad ändå. Och påsk först om ett par månader. Men den ÄR ganska charmig. Fast nästa hänger uppe året om, fastän det är en specifik Mars-tavla. Den hänger förresten i hallen. Tillsammans med Bibel-tavlan på översta bilden.IMG_0153

Kanske dem här småtavlorna ihop? IMG_3436 Eller byta plats på den här? IMG_3710 Tror jag får söka lite i skåpen och se vad jag stoppat undan! Får anstå till imorgon i varje fall. Och räven får raska vidare över natten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor