Sommargardiner!

Idag åkte de ner, julgardinerna i köket. Eller vid matplatsen, närmare bestämt!  Och upp kom de fräscha sommargardinerna.

IMG_0312 IMG_4294

Det syns en liten flik av dem på bilden till höger. Och mera på nästa bild. Det är samma som förra årets. Inga nyheter här inte…

IMG_1484 IMG_3879

Tyllgardinerna på övervåningen är förstås också lite somriga. Fast säga som det är satte jag upp dem till jul! Hade just hittat dem i en textillåda jag köpt på Nolia-loppis, tillsammans med syster. Trodde inte att jag ens gillade tyggardiner. Men så var de prickiga – det avgjorde saken! Och byta nu eller till sommaren behövs ju inte heller. Ska jag säga som det är, så är jag inte den som byter gardiner jämt och samt. Men just idag är jag glad! Det blev så trivsamt och ljust där i matplatsfönstret! 

Och amaryllisen – ja, den bryr sig inte! Den bara blommar på! Det var en knopp jag höll på att bryta av, av misstag när jag tog bort de vissnade efter jul. Då kom den där, längst nere vi löken. Idag är jag glad att jag såg den. Och vad bryr sig amaryllis förresten om jul? Eller tulpaner om våren? Jo, fast det tror jag nog att de gör – ändå!

IMG_4182 IMG_4181

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor