Blev som jag trodde…

IMG_4377 Precis som jag trodde i morgonbloggen – så blev det! Snön smälte mest bort under dagen….

Fast men vet ju inte! Om snöröjartraktorerna inte varit ute i morse, så kanske det varit ännu lite mera kvar! Heder åt Norrland och Umeå hur som helst!

Och nu är det helg, nästan i varje fall. Har aldrig kommit in i det här med ”fredagsmys”, som tydligen är vanligt för många. Ibland brukar jag jobba på fredagkvällarna. På muséet eller kontoret, eller till och med dammsuga. Fast ibland, det måste medges, känns det bra att slappa lite i vardagsrummet. Se på film, läsa, lösa korsord – antingen var för sig eller allihop tillsammans. Kanske inte precis allt samtidigt, men mycket av det. Jodå, det går!

Just ikväll tror jag att jag satsar på vardagsrumsvarianten av fredagskväll. Och skjuter upp att städa, tvätta och baka tills imorgon. Nå´nting ska jag ju göra då! Och tar man en speciell hem- och hushållsdag, så brukar det bli ganska mysigt det också!

Idag om precis en månad är det Annandag Påsk! En annan dag av påsk, gillar det där med en extra dag – Det blir som lite extra avslappnat!

  023 (2) IMG_1610

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter