Det här med böcker…

IMG_4392 Det här med böcker! Tänker på att man ofta läser vissa av dem, som om man vill komma till slutet så snart som möjligt! Sen när man läst dem färdigt så saknar man dem! Visst är det lite konstigt ändå, på ett sätt!

Sen finns det ju många andra också förstås! Som man läser i lite nu och då! Och som man vänder tillbaka till, även sen man läst klart dem. Både en och flera gånger. Och så finns ju uppslagsböcker… Ja, ni vet – listan kan göras lång!

Men de här som man sträckläser. Säger inte att det är dem jag gillar mest. Men ibland är det så skönt med den typen av bok som man (åtminstone nästan) glömmer omvärlden. När det typ är bara ”boken och jag” som gäller! Fast det är ju inte så bra att göra för ofta – förstås! IMG_4385 IMG.kulpåsen IMG_3822 IMG_4076 IMG_3944 IMG_3733 IMG_3620 IMG_1247 006

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor