Vad bryr sig blommor om tiden?

IMG_4398 Imorgon är vi ifatt – med tiden och almanackan! Ni som läst mig förut vet att vi hos oss, redan haft april på en almanacka ett tag. För att jag gillar april-vitsipps-bilden bättre än mörka-träd-mars-bilden! Men så är det ju det här med mars-bilden på den andra köks-almanackan. Den som jag gillar! Hur gör jag med den? IMG_4400 Jodå, jag ska ändra! Helt ok att ligga lite framåt i tiden, man kollar ju hur som helst ofta upp hur det ser ut framöver. Men en almanacka som visar bakåt i tiden, vem vill ha det? Har inte tittat så noga på april-bilden än, tror inte den var så tokig! Det brukar inte ICAs vägg-almanackor – för det är en så´n – vara! Men det jag nästan gillar mest med dem är nostalgin. Att de hängt med så långt jag kan minnas! Och visst – de fyller sin funktion dessutom!

Tillbaka till vitsipporna är det sämre med dem i tiden. Visst har de kommit upp som små, små knoppar. Det var några veckor sen – efter det har de inte ändrat sig alls. Det har inga andra knoppar heller gjort hos oss.

IMG_4372 IMG_4366

Väntar på värmen, förstås! Sen får vi ha ändrat till sommartid hur mycket som helst! Vad bryr sig blommor om sån´t?

Känner själv ingen skillnad! Och som sagt, i båda sista blogg-inläggen, så är det ju bara klockorna man ändrat. Inte själva tiden. Klockorna, förresten? De sitter säkert kvar på sina platser. Och här på datorn har den kvar sin plats längst ner till höger. Så – vad är det då som är annorlunda? Visarna – där det finns så´na? Dem har man ju ändrat, rent fysiskt. Men där det inte finns några?

Det är knepigt det här med tiden! IMG_4381

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor