Knoppar, stavning och bärnsten!

IMG_5203 Jag vet – har skrivit om knoppar förut! Men det är så fascinerande – och snart slår den här kroll-liljan ut! Och lupin-knoppen ovan är redan ute, tillsammans med många andra…

Och så fick jag slå upp det igen – fascinerande! Har egentligen inte svårt för det här med stavning, har som aldrig haft det. Men så är det vissa ord, som jag alltid måste slå upp, för att känna mig säker. Ett annat är bärnsten, men tror jag lärt mig det nu – skrev det nu utan att kolla, men måste kolla ändå! Jodå, det blev rätt! amber-spindel1amber-mygga2Och bärnsten är också fascinerande! Hur mycket som har fastnat där och bevarats. Och ingen vet exakt hur det gått till, finns lite olika teorier. Men det tar vi en annan gång, nu vandrar dagen på… IMG_4793 IMG_4988 IMG_2007

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor