Att vara glad för att man är glad…

IMG_5211 Dagen är vaken och glad! Och så är jag!

Bara det är något att vara glad för! Att man är glad, menar jag! Tyvärr inte alla förunnat… av en mängd olika orsaker…IMG_2008Det är lustigt förresten. Några kan vara glada, trots svåra – ibland riktigt, riktigt svåra – omständigheter. Andra är nästan aldrig glada, trots att det utåt sett ser ut som de har all anledning att få vara det.

Men man veta aldrig, vad som döljer sig bakom ytor och fasader. Och vad andra går igenom, eller har gått igenom i sitt liv. Så – kanske man ska pröva ett extra leende eller vänligt ord, till dem som inte ser så glada ut. Kanske kan det göra någon, i varje fall lite glad för ögonblicket… IMG_0228

”Vi är bedrövade men alltid glada” skrev Paulus en gång. (Filipperbrevet i NT). Kanske kan man vara både ock. När jag tänker efter har jag nog själv upplevt det någon gång, ja faktiskt flera…

IMG_2006 IMG_3097

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor