Att dela – på fika eller allvar! Eller både, ock?

IMG_5244 La ut den här bilden på facebook igår!

Brukar just inte dela så mycket mat- och fikabilder! Ja, just på mat har jag nog inte lagt ut någon alls, men någon enstaka fikabild har kanske råkat komma med någon gång! 

Men nu blev det att jag delade den här vid eftermiddagsfikat igår – behövde en paus i bokföringen!IMG_4681 (Nej, jag fikade inte så mycket. Bara en mazarin som var kvar sen en fikabjudning dagen innan.) Inte oväntat fick jag en massa gilla-tryckningar! Och visst blev jag glad för det! Det är alltid roligt med kontakt! Det är ju ett syfte med att man är där, att ha gemenskap. På ett sätt blir det som arbetskompisar. Som jag inte har några, då jag sitter på mitt ofta, ensamma kontor! IMG_4682

Men ändå! Ibland när man delar mer seriösa inlägg, så blir det ibland (inte alltid dock) ganska få och ibland varken några gilla, eller några kommentarer. Och jag tänkte lite som så, att kanske är det därför så många lägger ut foton på vad man fikar och äter, för då får man respons? Kanske är det sant, kanske inte…

Men jag kommer att fortsätta att dela med mig av mer allvarliga inlägg, Tycker annars att det just inte är någon mening. Fast ibland lite skämtsamma förstås, så att det lättar upp en smula! Och sen delar jag förstås också det som är vackert – man vill ju gärna göra andra glada.

När jag tänker efter delar jag nog lite blandat ändå! Det är ju så det är – också själva livet! IMG_5229 IMG_5245

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor