Glasdagar!

IMG_1942Vissa dagar är som glas! Dagar när man är som mycket skörare, till både kropp och psyke.Lyckligt nog är inte alla dagar sådana, ibland tål man nästan vad som helst! IMG_1026Önskar att mina glasdagar fick mig att tänka efter lite mer. Att andra också kan ha glasdagar, dagar då jag inte har det. Så att jag närmar mig och bemöter andra, som om jag förstod att här är en som har en glasdag, För jag vet ju inte säkert hur det är! IMG_2010 IMG_2006 Man skulle nog lyssna lite mer på Paulus, när han skriver – ”Klä er därför…i innerlig barmhärtighet, godhet, ödmjukhet, mildhet och tålamod…” (Kolosserbrevet i NT, Bibeln.) ”Innerlig barmhärtighet”! Oj, det låter något det! Får lov att erkänna att jag ofta brister där. Får nog be Gud om hjälp – att åtminstone tänka mig för lite mera! IMG_2573 IMG_2443 IMG_2190

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor