Ogräs eller vackert vildvuxet – det är frågan!

IMG_5324 Klippte lite gräs i trädgården igår! Med handsax – trädgården är ju så liten!

 Några kom förbi och sökte grannarna (som just då inte var hemma). Mannen tittade in mot vår trädgård, på mig och min sax och sa – ”Rotar sig ogräset för dig”? Sen la han snabbt till –  ”Som för alla andra!”. Jag svarade något om att det var skönt att vara ute, att jag gillade lite vildvuxet och ja, ni vet! Lite vänligt småprat, obekanta människor emellan. Så tror jag det var! Men sen tittade jag in mot vår trädgård och tänkte – så kanske det ser ut för andra! Som om ogräset växer och vi hinner inte ta om hand det, eller kanske inte bryr oss?

Men så är det inte för mig! Jag gillar vår trädgård, som den är! Men nåja, nog är det sant att vi inte alltid hinner sköta om den så perfekt. Men igår klippte jag som sagt lite gräs! Ville så gärna vara ute, när vädret var som sitt bästa… IMG_5327 IMG_5328 …Särskilt i kvällssolen milda sken och värme! Just det här gräset står kvar, just i kanten! IMG_5325 Och på bakgården frodas vildvinet som bäst! IMG_5307 IMG_5310 IMG_5311

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor