Om ingenting hade varit vackert…

Sakta men säkert går sensommaren över i höst,IMG_5930… och fortsätter att tala sitt vackra språk.IMG_5896  IMG_5832Och jag tänker – tänk om ingenting var vackert, om allt bara var grått omkring oss. Så lätt det vore att tappa modet. Tyvärr vet vi att det är så för många, under olika omständigheter. Och kanske att ett brutet mod, blir ännu mera brutet om ingenting runtomkring heller är vackert….IMG_5911 IMG_5909Sen tänker jag också på någon som jobbade på en förskola och tittade tillsammans med barnen på gamla svart-vita foton. Och ett av barnen kommenterade, att så tråkigt det måste varit på den tiden, när det inte fanns några färger… IMG_5910 IMG_5904 Turligt nog var det inte så! Inte heller för oss idag! Men även det tar vi som lite självklart och man glömmer lätt bort att känna glädje över det. Fast just nu när hösten talar sitt vackra språk till oss, bara vi tittar ut genom fönstret. I varje fall är det så för flera av oss. Och då är det ändå ganska lätt att tänka på det, och att vara glad… Sorgen ligger i att så många får ha det så grått i sin värld – både inombords och runtomkring sig. Hur kan man ändra på sån´t?  IMG_5729 IMG_5766 IMG_5757 IMG_5756 IMG_5750 IMG_5931 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor