Det här med vädret…

IMG_5271Det här med väderleksrapporterna – det blir lite konstigt ibland!

Såg just en sådan på TV´s nyhetsrapportering. Länge pratades det om typ en tredjedel av landet. Den som ligger längst söderut! (Någon som blev förvånad?) Sen på en lillstund svepte man in resten av landet i regn och dimma. Förvånad tittar jag ut genom fönstret, där vildvinsrankorna glöder i det starka solljuset.IMG_0126Nej, jag tror inte det beror på meteorologerna. När man exemepelvis ser på Västerbottensnytt så brukar prognoserna stämma ganska bra. Eller de precisa man får gällandes Umeå (eller varhelst) på nätet. Det är dem jag vanligtvis vänder mig till. Dem i morgon-TV-rapporteringen ser jag inte särskilt ofta. Och det ska jag inte göra i fortsättningen heller. Vem vill ha regn och moln, när man kan få solsken. Helst vid denna tiden på året! IMG_3609 IMG_5269

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor