November kurar på fönsterbrädan!

November börjar tacka för sig, kurar ihop sig på fönsterbrädan! Novemberkaktusen vissnar allt eftersom, och jag nickar åt den att det börjar bli dags, att den ger rum för advent. Utomhus kastar hösten upp sin skugga för väggen. Men skuggor är tecken på ljus – just nu novemberljus! I varje fall vissa dagar! IMG_6784 Solljus som blänker i trädgårdsstenarnas glimmerskiffer, och får höstens rostbruna färgnyans att framstå än vackrare.  IMG_6786 IMG_6783 November – du har gett mig så mycket, och jag är glad för din skull! Där du kurar på fönsterbrädan, i än några kulna eller soliga dagar! IMG_6775 IMG_6781

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor