Tror jag ska stryka en julgardin idag…

Tror jag ska stryka en julgardin idag. Eller skulle jag kanske hellre skriva ”vår” julgardin, för det är den enda vi har. Och känner mig rätt så jöjd med denna vår enda sådan. Har som inget behov att ha julgardiner överallt i huset. Men den vi har gillar jag väldigt mycket. Och den är varken röd eller har något tomtemotiv, utan har helt rätt färg och motiv. Det lilla motiv den har…

Så – jag hoppas hinna stryka gardinen idag, eller rättare ikväll. Nu måste jag gå vidare med bokförings-verifikationer och kontorets annat allehanda. Och sen måste jag vattna växterna på muséet, och annat för andra ointressanta göranden och låtandet.

Förresten är det knappast av intresse för andra heller  att jag planerar att stryka vår julgardin… Men hur som helst får jag stryka den imorgon om jag inte hinner idag. För det är då den ska sättas upp, tillsammans med ljusstaken under den. Visst är det överraskande – att jag gör som alla andra. Dem som inte tjuvstartat förstås! Där gör ju var och en som den vill – men det tycker inte jag är så kul. Inte familjen heller! Och nej då, jag luras inte. Fotona är sen förut! IMG_4090  IMG_0349 IMG_3948

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor