Bakade lite igår – i lagom proportioner!

Bakade lite igår! När analyserna blev för många och tyckandet tog för stora proportioner. Och ljuset aldrig riktigt nådde fram i för-december-mörkret. IMG_7114 Men märkligt ändå så sprakade eftermiddagshimlen, nästan i klaraste rött, bakom Hedlundadungen. Så – den fanns där ändå solen, och mörkret lurades bara lite grand.Man ska vara uppmärksam med vad man tror på! Lät bitvis julsångerna genom Sissels klara röst avbryta budgetanalyserna…IMG_7121 Jodå, jag inser allvaret och stänger inte ute verkligheten genom valet att påverka min egen hem-miljö. Men allt därutanför kan jag inte påverka, och jag ska lägga min röst på nytt i Mars. På det parti jag tror gör bäst för den enskilde individen, och därigenom för hela vårt land!

Kanske bakar jag något mer framåt kvällen, eller fram emot helgen! Och varvar däremellan mellan nyheter och julmusik! Livet blir som mer lätthanterligt, om man tar in allt i lite lagom doser! IMG_6934

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor