December-ljus i November-rusk

IMG_7201 ”Ljuset lyser i mörkret…” Här är det lite ljusare…IMG_7200 Men fotona är tagna samtidigt, från lite olika vinklar bara – för några dagar sedan! De passade bara så bra just nu, då ”novembervädret” ruskar utanför och december-adventsljusen lyser inonomhus. Fast vi har november inomhus också – på tavlan som ljusen lyser på, här hemma i hallen. IMG_0149 Det är ju lite så det är just nu, ju mer det ruskar utomhus, desto bättre känns det inomhus med stakar, stjärnor och annat adventsmys. IMG_7161 ”Ljuset lyser i mörkret…” Det är i Johannesevangeliet det står, och fortsätter med ”…och mörkret har inte övervunnit det”! Så glad, riktigt glad jag är… IMG_7167

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor