Sparken, skuggor och jag…

…en vanlig vinterdag! IMG_8030Jagade solen efter lunch idag, och tog sparken till hjälp. Försökte hinna innan den sjönk bakom trädtoparna. (Solen vill säga!) IMG_8024 IMG_8029 Och jodå, nog hann jag ifatt, där den glittrade i snödrivornas kristaller. IMG_8033  IMG_8028 Och kastade långa skuggor från sparken och mig! IMG_8035Sparken ja! Noterar varje vinter att jag måste måla om den till sommaren, men varje sommar flyktar det som luftiga sommarmoln. Så – nu är det som det är, Men den fungerar utmärkt, alldeles utmärkt! IMG_8036 Så gjorde också jag, när jag kom in på kontoret igen! IMG_8039 IMG_8040 IMG_8034

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor