Bara en vanlig måndag, och nyttan av att läsa pappersböcker…!

Bara som en vanlig, enkel måndag! Och jag har jobbat på, bara så där som vanligt! IMG_6655

Jobbade mest med bokföringen, sammanställde en dino-artikel och gjorde klart och la ut en grodartikel. Det blev jobbigast med bilden, som väl på plats blev lite liten och grodan ser lite väl stel ut. Fast glidflygande grodor kanske blir lite platta. Men denna är är nog extra platt, fastnaglad på Smithsonian Museum i USA. Ett foto vi tog på besök där en gång.P1010304 Ja, sen har det inte varit så mycket mer. Inte som är särskilt värt att berätta! Jo, någon delade en norsk artikel på fb om hur bra man mår av att läsa pappersböcker, se på utdraget här – ”Man anbefaler 30—45 minutters lesning på papir daglig for å skjerpe hjernen og styrke evnen til å konsentrere seg. Lesere av papirbøker er dessuten mer empatiske vis-à-vis bokas eventuelt lidende personer enn de som leser på skjerm, viser forskningen. Og de sover bedre hvis de leser på papir før de legger seg.” DET är ju värt att nämna förstås, fastän man redan visste… ! Och 30-45 minuter, där ligger man bra till! Och sedan så är det ju en sådan ro över böcker – pappersböcker!

IMG_1067 IMG_1076

http://www.dagbladet.no/2015/01/17/kultur/bok/litteratur/e-bok/meninger/37226073/

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor