Bara en vanlig måndagsmorgon i mitten av februari…

Så har den börjat, den nya dagen!

Morgonrodnaden är sedan länge förbi, och ljuset sträcker sig allt längre, såväl mot morgon som afton! Gryningsljuset på väg mot sin middagshöjd – dagrar det nu kanske? Hmm…! (Se blogginlägg för några dagar sedan.) Men ljust och fint är det!

”Jag ska sjunga om din makt
 och jubla var morgon 
 över din nåd” skrev han en gång psalmisten David, och riktade sig mot Gud (förstås). Och detta till trots att han befann sig i en minst sagt svår situation, och levde under dödshot. Så – skulle inte jag då ha anledning att göra detsamma, när jag sitter lugnt och tryggt på mitt kontor. Bara en vanlig måndagsmorgon i mitten av februari, med fullt dagsljus utanför mitt fönster. Och om jag förstod det där med dagrat rätt, så har det nog gjort det nog redan gjort det…

Men Gud låt mig inte glömma alla dem som lever under dödshot idag. De är alldeles, alldeles för många… IMG_8237 IMG_8516 IMG_8043

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor