Vindpinat…

Se som det kan bli ibland – lite vindpinat…

IMG_6124 IMG_6128 IMG_6133 IMG_6134

Alla från samma strand, som ändå kändes mest som en liten lugn vik. IMG_6146 Medan denna stod mer som vid öppet hav, men hållit sig ganska rak. Fast – den är ju betydligt yngre förstås. Och bör ha sett lite färre stormar. IMG_6109Och tittar man närmare efter, så nog är stammen lite förvriden ändå. IMG_6107Och martallarna just bredvid har böjt sig för vinden. Men står ändå troget kvar på sina rötter…IMG_6092 Finns mycket att läsa i några foton från Gotlands stränder. Och berätta vidare i all enkelhet i några vinddrivna morgontankar! Tänker på så viktigt det ändå är – det här med rötter! Fast just det här trädet är planterade en bra bit från havets stränder. Och skötts om väl i Gotlands botaniska trädgård. Det här med miljö – visst spelar sånt roll, även om det inte är allt. Och åtminstone när det kommer till träden…  IMG_6195

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor