Att köksa det man hinner…

012 Lördag är en så fin dag att köksa på! Ibland skriver jag till och med lista. Den hinner jag som regel inte igenom. Vilket jag inte gjort idag heller. Men det blev lite bakat, lite uppfräschade kökshörnor och andra liknande småsaker. IMG_6932 Numera försöker jag alltid se på vad jag hunnit och vara glad över det. Istället för att tänka på vad jag inte hunnit och bli som lite smådeppig över det. Och dagen är ju inte slut, kanske skulle jag sortera upp alla ostrukna dukar och lägga dem i stryk-prioriterings-ordning, eller något annat småpyssligt!  IMG_4146 Eller kanske bara koppla av med en kopp te, det nybakade brödet och en bok! Och sen kanske jag löser ett korsord…IMG_6280 IMG_8651 IMG_6934

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor