När det gäller gardiner…

Är ingen gardin-människa!

Menar en sådan som byter gardiner ett antal gånger under året. Men beundrar den som har tålamod att göra det. Att pynta till lite extra i sitt hem och variera sig tillhör väl annars vardagslivets glädjeämnen – och ja, avkoppling när man nu tar sig för. Men gardiner är jag lite ur tid med. Vår köks-julgardin är nu inte så där alldeles julig, men att ha den uppsatt till slutet av februari blev kanske lite länge. Men så fick det bli i år. IMG_0312Nu är den i varje fall nere och de ljusa, fräscha sommargardinerna har kommit upp igen. Finns som ingenting där emellan, när det gäller gardiner hos oss. Men det finns det sån´t vi (läs jag) byter betydligt oftare, men det tar vi en annan dag… IMG_4672 IMG_5249 IMG_5238

Sen en del saker drömmer man inte ens om att byta plats på! Om det nu är för att det känns som en trygghet, att vissa saker i livet består, medan annat förgår. Eller bara för att… Har faktiskt inte tänkt på varför förrän nu, när jag råkade skriva ner det. ”Tror jag ska tänka på det idag”! Visst var det så han sa Skalman? Men minns inte om man fick veta om han kom fram till svaren. Kanske rymdes de i hans redan samlade kunskap, som man fick veta då och då, under läsningens gång… IMG_5546 Hur som helst är det skönt med det som består, medan annat förgår. Även om ombyte inom vissa områden förnöjer. Som sådant med gardiner, och liknande ting i ens hem! IMG_8658

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor