Att byta kaffeburk mot sommar!

Bytte kaffeburk idag och somrade till det lite! Tänk ändå om det vore lika lätt att byta årstid – utomhus! IMG_8695 

Inte så att jag går och suckar ideligen efter sommartider. Men visst – skönt skulle det vara, och så slapp man halkan. Men än så länge är sån´t bara drömmar! IMG_5438 IMG_5424

För övrigt så har jag gjort lite städjobb, lyssnat på spanarna, korrekturläst några artiklar och gjort ugnspannkaka till lunch. Jag la i ett extra ägg. Min man säger att så sa alltid hans farmor – ”Jag la i ett extra ägg”! Och faktum är att när det kommer till pannkakor, så är det inte så dumt. Sen är det ju skillnad på äggens storlek förstås. Dem jag använde idag var tämligen ordinära.

Sen har jag/vi kommit fram till högtiderna i ”Anta utmaningen”s GT-text (3 Mos 23). Har längtat dit – så intressant är det! Det är mycket det här med att längta…IMG_8696 IMG_8695

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor