Det är så mycket med påsken…

IMG_5972 Så sakteliga rör vi oss mot påsken… Men säg mig – varför ska det egentligen vara gult? För att påskliljor är gula? Och kycklingar? Men säg varför ska det vara kycklingar? För att det är vår och kycklingar kläcks på våren? Eller gör de? Man äter ägg för att hönsen värper bra? Eller…? IMG_1451 IMG_1466 Men påskhararna då? Hur kom de med? IMG_1040 Det är så mycket med påsken! Sån´t som egentligen inte är, men ändå är där! Sen det här med våren – så här ser det väl knappast ut, inte här i varje fall. Av blåsippor syns det bara några futtiga blad. IMG_1450 Och förresten så skiljer sig påskens datum från år till år…Tur att man vet! Att påsken är mer än kycklingar och harar. Mer än själva våren! Att den handlar om livet självt! ”Förundra er inte” sa Jesus. ”Att ni måste födas på nytt”! IMG_1397 IMG_4524.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor