Tolv korgar över…

IMG_1067 Korgar – det är så fint! Och praktiskt också, till allt möjligt… IMG_4145IMG_0797.jpg.korg-rosa IMG_1462 IMG_4634Tänker att förr så använde man korgar på ett helt annat sätt. Då för länge sedan, innan plastkassarna tid. Och då gjorde man dem oftast själva dessutom. Är så än idag, på många håll i världen. 

Som den gången när Jesus hade välsignat maten vid ett par olika tillfällen, så att flera tusen kunde äta sig mätta. Och så blev det ändå några korgar med bröd och fisk över. Tolv korgar vid ett tillfälle och sju vid ett annat. Har funderat på ibland vad man gjorde med maten i de där korgarna som blev över. Men kanske delade man bara på det sins emellan, Jesus, lärjungarna och kanske några till.

Tänker på att man funderar på en massa onödiga saker ibland. Men visst var det ganska praktiskt ändå, att man hade några korgar tillhands. Den gången också!

IMG_1949 IMG_6277

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter