Att växa till – dag efter dag…

IMG_9360 Dag efter dag… Nåja, det var kanske några få dagar mellan den första ”knoppen” och de andra. Men sen så! Tänk ändå så snabbt vissa växter växer, särskilt om våren!  IMG_9425 IMG_9455 IMG_9505 Tänker på hur det skulle vara om jag också växte lite grand för varje ny dag. Nej, inte så att jag blir stor som Alice i Underlandet, förstås. Tänker mera till förståndet, och en del andra goda egenskaper. Som i omtanke, empati och så… Något att sträva efter – och kanske be om! ”Som blommorna sträcker sig mot solen och ljuset, låt mitt inre sträcka sig mot Dig och Din kärleksfulla blick min Gud. Så att jag kan förvandlas till mitt sinne och bli mer lik Dig! Dag efter dag…” IMG_5347 (Skrolliljan blommar inte än förstås. Foton från förra sommaren, bara ”knopparna” är från nu, den senaste fotad idag.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor