Sorterar böcker…

Försöker sortera bort lite böcker med ojämna mellanrum. Onödigt att så´nt står i bokhyllan och (bokstavligen) samlar damm, som man vet med sig att man inte kommer att läsa igen. Även om det kan röra sig om en del riktigt bra böcker. Bättre då att de får glädja någon annan. Fast det är lite svårt att bestämma sig om en del. Och några – ganska många faktiskt – får man lust att läsa om. IMG_9931 Men några åker alltid iväg, det gäller att vara hård. IMG_9934  Fast så´na man tycker riktigt mycket om behåller man förstås – oavsett! Man vill ju inte ge bort sina vänner! IMG_8497 IMG_1075

2 kommentarer

  1. Inger

    Nää det är inte lätt det där med utsortering,,men när jag flyttade ut hit till skogen för 6 år sedan
    Bestämde jag mig för att vara obeveklig i mitt sorterande och gav bort till den som ville ha..kastade resten I min iver och stora övermod tänkte jag att mina barn inte skulle behöva ta hand om en massa saker efter mig MEN den där iver var blind Så jag fick senare inse ..när jag letade..att jag även kastat DET som jag skulle ha kvar.En del böcker är ju som du skriver ”vänner” såna man behövt i livets olika skiftningar M:V.H

  2. Gunnel Molén (inläggsförfattare)

    Jo, blir lätt så när man flyttar. Böcker är ju tungt också!
    Låter härligt att bo ”i skogen”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor