Vi planterar och vattnar…

IMG_9958 Äntligen fick de komma i jord! Var ett tag sen vi köpte dem, men var lite rädda för kalla nätter, Och så skulle vi komma oss iväg och skaffa något de kunde planteras ihop med! Kände nästan hur de började längta, och ja, det syntes på dem också… Men nu så hoppas vi de ska må bra, samt övrigt vi köpte och planterade också. Som de här båda exempelvis… IMG_0217 IMG_0219 Vi planterade lite var, och jag tänkte på så sant det är vad Paul skrev i ett av sina brev Alltså kommer det icke an på den som planterar, ej heller på den som vattnar, utan på Gud, som giver växten.”(1 Kor 3:7) Vi planterar och vattnar, sår också ibland. Men det är bara Gud som kan ge liv åt växten – såväl i det andliga som i naturen!  IMG_0216

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor