Längst in i hörnet ligger en igelkott…

IMG_0646 Vildvinet växter till inne på gården! Längst inne i hörnet ligger en igelkott och sover. Den tittar upp och plirar lite mot mig. Sen blir den nog lite rädd och tänker smita, men lägger sig ner och sover igen. Jag pratar lite med grannen, och när jag kommer tillbaka är igelkotten borta. Nåja, kanske är den tillbaka senare eller en annan dag. Det brukar oftast komma någon så här på sommarkvällarna. IMG_0641 IMG_0642 IMG_0647 Vallmon glöder gyllengul i kvällssolen. IMG_0662 Och över framsidan av huset ligger det kvardröjande solljuset  som ett milt sken. Jag dröjer mig kvar lite ute i trädgården. Det är nästan en för vacker sommarkväll för att gå in… Det sägs att regnet kommer imorgon – ett regn som vattnar jorden. Det luktar nyklippt gräs och syren.Jag älskar mitt sommarrike – mitt i dess enkla litenhet! IMG_0657 IMG_0645 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor