Fortfarande…

Tänk fortfarande blommar syrenerna. Delvis med stora vackra klasar, även om många nu börjat falera och hela marken är fylld av dess nedfallna vita blommor. Men fortfarande finns där också nektar för humlorna att hämta in. IMG_0689 Även om de samlar hos flera andra, olika blommor. IMG_0867 IMG_0873 IMG_0719Och fortfarande luktar syrenerna jättegott. Även om de inte luktar lika starkt som förut! Och fortfarande finns de med på fotona, även om det inte är just dem man fotar längre. Som om de smyger sig med och inte så gärna vill ge upp… Och fortfarande älskar jag dem! Det kommer jag alltid, alltid att göra! IMG_0658 IMG_0678

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor