När krollijor växer…

IMG_1414 Sakta, men säkert har de vuxit fram  – krolliljorna! Ett tag sen de såg ut så här – IMG_9360 Och på ett sätt var jag lika glad då, när de stack upp ur marken i våras. Och sen växte de och växte och växte – och fick knoppar… IMG_9925IMG_9924 IMG_9984 Som växte och slog ut!   Visst vet man att det ska hända. Men det är ändå så förunderligt att följa det när det sker! Och visst är jag glad nu också, när det väl slagit ut. Riktigt, riktigt glad… (Och vi har inte ens några liljebaggar i år. Det är något att glädjas över.) ”Av sig självt bär jorden…”. Ja, gröda står det i det citerade bibelstället. Men det stämmer så fint – hela vägen! IMG_1265IMG_0976 IMG_1334

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter