Gick lite på loppis igår…

IMG_3303 Gick lite på loppis igår – megaloppis på Nolia! Syster var hemma och kunde gå, så det var riktigt trevligt. För mig är loppis en gå-tillsammans-med- syster -och-umgås-sak. Så vi gick där och umgicks, gick ut och fikade medhavda mackor i solen på ”halv-tid” och gick in och strosade runt igen. Och visst – det blev lite fynd! Den nästan obligatoriska plåtburkan hade mina gammaldags fav-färger. Står nu i köket tillsammans med tidigare Nolia-loppis-köpt plåtburk. IMG_3306 IMG_3296Och sen blev det några tavlor, lite hembroderade alster och chica muggar. Och alltsammans kolossalt billigt! Ja, just det, det var ett tjugotal Agatha Christie-deckare också – riktig billigt! Prutade faktiskt på dem, fast jag inte brukar, och försäljaren slapp ju bära hem, så…  IMG_3302

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor