Vi köpte lite potatis…

Det känns på något sätt så gediget, jordnära och tryggt med potatis! IMG_4124.jpg.potatis2 Vi köpte en del på ”självplock” igår! Nåja, mandelpotatisen var behändigt packade i säck. De stora – paltpären som odlarna/försäljarna kallar dem – fick man plocka själv i påse. Och de här stora – så behändiga och lätta att använda till en mängd olika rätter. Började redan till middagen med en potatis- och purjosoppa. Men en röd paprika, gul lök och lite olika kryddor som extra ingredienser. IMG_9282IMG_1030 IMG_6667 Om något står för variation så är det potatis! Och som en vardagslivets trygga bas, åtminstone här i Sverige och Västerbotten! IMG_4124

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor