Dags att byta kaffeburk – och kanske årstid?

Kanske dags att ställa undan sommar-kaffeburken? Tömde den i morse och hållde det nya i burken som syns till höger. En ganska neutral sådan. Kanske byter jag igen då jag tömmer denna… IMG_8701 Att ställa undan sommaren – knappast ett beslut man skulle välja, om man själv fick välja! Men helt fel är det inte med hösten heller – förstås! Även om fjärilarna dött undan eller gått till vila. IMG_0485 IMG_3547 ”Allt har sin tid…”! Jodå, det finns 1000 och 1 anledningar att citera Predikarens kloka Ord. Och se där – en neutral kaffeburk till! Fast den är i praktiken förvandlad till teburk. Den är helt enkelt för liten för ett halvt kilo kaffe! IMG_1517  IMG_4216

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor