Styr mot novemberljus…

Vi styr mot november – med allt snabbare fart nu! IMG_4138 Och jodå, knopparna har blivit lite större nu än på fotot. Lite grand som på följande foton, fast ändå inte riktigt så mycket (foton från tidigare år). IMG_6745 IMG_0146 Fast slå ut i fullaste blom lär de inte göra förrän vi hunnit en bit in i den månad många kallar grå! Jag vet inte det jag, om jag ska hålla med om det! I varje fall inte rakt igenom. Novemberljus – finns det något som heter! Som exempelvis en liten lågmäld blomma (som vi varken har någon eller något foto av), och en sång av den omtyckte sångaren och sångförfattaren Bengt Johansson. ”Kom till ro min själ, här finns tid för begrundan” sjunger han i sin sång med just det nämnda namnet. Och lite så kan jag tycka november är och handlar om – begrundan! Man behöver det så väl ibland, även när det inte är november!  gm.profil1 IMG_5982IMG_8473IMG_0955 Och snart blommar november här hemma hos oss igen – precis som den gjort så många gånger förut…IMG_4514IMG_9134IMG_6281 IMG_7734IMG_4464

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor