Rutiner – på gott och ont!

IMG_4473Det är lustigt det här med rutiner! Att ibland så ändrar man på dem, utan att riktigt märka att man gör det. Som att man exempelvis gör saker vid andra tidpunkter än man brukat göra dem. Och märker att man trivs med det! IMG_2213 IMG_2577 Medan det ibland känns hur obekvämt som helst att ändra på de rutiner man har. Fastän man skulle behöva det, ibland bara för att vanligt vardagsliv skulle fungera bättre! Eller bara för att man skulle känna sig lite friare om man inte gick i så invanda fåror!Fast visst är de en trygghet också! Som en fast, skön ram kring ens dag, det ska inte förnekas. IMG_3301 Bara man inte låser sig fast i den för mycket! Så kan jag tänka ibland – rutiner på gott och ont! IMG_0797.jpg.korg-rosaIMG_4142IMG_4510IMG_3297

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor