Kaffestunder…

IMG_4236 Kaffestunder – ja, så heter den! En till både design och innehåll, så fin liten bok av Max Lucado! Faktum är att jag började läsa om den direkt efter att ha läst den första gången. Och båda gångerna drog jag lite på det, för att behålla läsningen lite längre. Fastän jag egentligen bara ville läsa på! Har läst några böcker av honom förut, och det är något med hans underfundiga sätt att uttrycka sig som går in så direkt i hjärta och sinne – i varje fall hos mig! Just i denna lilla boken är det mycket bild och lite text, men kort och koncist får han väldigt mycket sagt. Bara som ett litet exempel – ”Galaxernas Herre är också Herre över dina måndagar. Skaparen av stjärnorna tar hand om din reseplanering. Slappna av. Du har en vän på högre ort.”  IMG_4235 IMG_4237IMG_4233

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor