ICA´s väggalmanacka…

Det är något speciellt med ICA´s väggalmanacka – så är det bara! Den har som alltid hängt med, och suttit på någon vägg genom livet.

Och om knappt en månad hänger denna, där årets hänger just nu! Lite snett till vänster över diskbänken. Så att man kan se, tänka och fundera, alltmedan disken blir ren och fin! Och medan tiden och livet rullar på… IMG_4824

2 kommentarer

 1. Helena Perry

  Jag skrevs ut från Sverige för länge sedan, men har sommarstuga kvar i Sörmland.
  Jag skulle bli glad över att få ICA-kurirens väggalmanacka för 2017, skickad till min adress i Kenya:
  Helena Perry
  p.O.Box 437
  20116 Gilgil
  Kenya

  Stort tack på förhand! Helena Perry

 2. Gunnel Molén (inläggsförfattare)

  Hej Helena! Nu är jag inte ombud för ICA´s almanackor, utan får/betalar en femma på vår närbutik. Tyckte bara det var trevligt att lyfta fram den i ett blogginlägg. Men om du skickar ditt önskemål till ICA centralt (adressen bör gå att googla fram) så kan jag mycket väl tänka mig att de skickar dig en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor