Lukten av pepparkaks-kryddor…

IMG_4889Sen är det, det här med lukten att pepparkaks-kryddor. Nästan som lite ett måste någon gång under advent. Delade ett par foton på facebook, och någon skrev att det var längtansfulla bilder. Som gjorde att man längtade till julen från förr.  Och jag tänkte att ofta är det kanske så med julen, att många tänker på hur det var förr. Och att det är lite viktigt att det ska vara som då, och som det brukar.  Men sen tänkte jag att det som är viktigt just nu är att det är som nu. Visst är backspeglar nödvändiga många gånger, men tittar man för mycket i dem hamnar man lätt i diket. Men skrev bara som kommentar att julen är vad man gör den till, och fick ett gilla som respons. IMG_4892Själv vill jag ha en vindrute-jul, som handlar om just detta året. Och under tiden adventspyntar jag lite. Med sådant jag sparar från förr – i gamla ärvda lådor och korgar!  IMG_4839IMG_4836

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor